Celebrada una jornada de tastets del Parc Agrari a l’Ateneu Cultural i Recreatiu del Nucli Antic
Diumenge passat es va dur a terme a l’Ateneu Cultural i Recreatiu del Nucli Antic un tastet de vins i formatges de productors del Parc Agrari Conca d’Òdena. Aquest tastet va incloure la degustació dels vins Celler Anna Rossell, Celler Mestís, i Pla de Morei, i també el tastet dels formatges de Veciana, Ecomercaderet i Flor d’Admetller.
El Parc Agrari de la Conca treballa per afavorir el desenvolupament d’un model agroalimentari basat en la qualitat i la proximitat, que sigui resilient al canvi climàtic i poc depenent del mercat global, que fomenti la transformació de les primeres matèries mitjançant el desenvolupament de l’agroindústria, que permeti la gestió sostenible del mosaic agroforestal i proveeixi de serveis ecosistèmics, que fomenti el desenvolupament d’activitats econòmiques dinamitzadores associades a l’activitat agrícola i al territori, que faci accessible per a tota la població una alimentació equilibrada i de qualitat basada en productes locals, i que esdevingui motor econòmic mitjançant la generació d’ocupació de qualitat entorn el sector agroalimentari i les activitats associades.
El Parc Agrari està integrat per 15 municipis, entre ells Santa Margarida de Montbui, que en conjunt representen una superfície de 372,18 km2 i una població de més de 80.000 habitants.