Inscripcions per a la 9ª Cursa i Caminada contra el Càncer

Divendres, 11 d’octubre de 2024

Continuen obertes les inscripcions per a la 9a edició de la Cursa i Caminada contra el Càncer de Santa Margarida de Montbui, matinal lúdica i solidària que s’organitzarà el diumenge 20 d’octubre. La sortida de l’activitat es donarà des del poliesportiu Mont-aQua a partir de les 10 del matí.

L’acte està organitzat per l’Associació Contra el Càncer a Santa Margarida de Montbui i per l’Ajuntament montbuienc. Es durà a terme com és habitual una caminada de 5 quilòmetres per l’espai verd del municipi i també un recorregut de 7 quilòmetres mixt urbà-rural en el cas de la modalitat “running”.

 Les inscripcions es poden formalitzar online fins al dia 20 d’octubre a bit.ly/EnMarxaStaMargarida-Montbui2024. D’igual manera, també es podran fer les inscripcions de forma presencial al CCC La Vinícola el dia 18 d’octubre de 16 a 20 hores i el dia 19 d’octubre entre les 10 i les 13 hores.

 Les inscripcions, a un preu de 10 euros, inclouen samarreta, esmorzar solidari (suc, fruita i aigua) i sorteig de premis de la Unió d’Establiments de Montbui amb el número del dorsal.

L’activitat té la col·laboració i el patrocini de diferents establiments i entitats del municipi.

Darrera actualització: 11.10.2024 | 12:56