Fins al 23 d’octubre es poden presentar sol·licituds d’ajuts per a arranjaments d’habitatges per a gent gran, persones amb dificultats de mobilitat o en risc d’exclusió social

Divendres, 11 d’octubre de 2024

Fins al dia 23 d’octubre està obert el termini de presentació de sol·licituds per a una nova convocatòria d’ajuts per a arranjaments d’habitatges per a gent gran, persones amb dificultats de mobilitat o en risc d’exclusió social.

La convocatòria té com a objectiu promoure l'autonomia personal i millorar la qualitat de vida al domicili de persones grans i d'altres amb necessitats especials. Inclou obres bàsiques d'adaptació funcional i instal·lació d’ajudes tècniques per garantir l’accessibilitat, la seguretat i l'habitabilitat dels habitatges de les persones beneficiàries.

Els ajuts s'adrecen a persones majors de 65 anys que tinguin dificultats per desenvolupar les activitats de la vida diària o amb insuficiència de recursos econòmics; a persones majors de 80 anys que visquin soles o amb una altra persona més gran, o bé a persones menors de 65 anys amb necessitats especials pel que fa a la seva capacitat física i psíquica per desenvolupar les activitats de la vida diària dins la llar (no és imprescindible la certificació del grau de discapacitat).

Hi ha dues maneres de tramitar aquesta sol·licitud. D’una banda, es pot presentar la sol·licitud presencialment al Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

També es pot fer la tramitació per internet a través de la seu electrònica de l’Ajuntament montbuienc, fent servir la instància genèrica i afegint els documents requerits a la sol·licitud.

Darrera actualització: 11.10.2024 | 12:55